Aanstelling nieuwe directeur

Brief van het schoolbestuur:

Goeiemiddag.

Indien we jou nog niet mochten ontmoeten, wensen we je in eerste instantie een gezond en sprankelend 2020. Het nieuwe jaar brengt ongetwijfeld weer heel wat boeiende uitdagingen en nieuwigheden.

De eerste komt er al snel aan, want op 1 maart gaat jullie directeur, Geert Rombout, met welverdiend pensioen.  

De voorbije maanden werd daarom naarstig naar een sterke opvolger gezocht. Nu de selectieprocedure helemaal is afgerond, kunnen we met vertrouwen zeggen dat we die ook hebben gevonden. Kris Cerpentier wordt de nieuwe directeur van onze gemeentelijke school vanaf 1 maart 2020.

Deze week komt Kris zichzelf graag al even kort voorstellen op de personeelsvergadering. Vanaf februari komt hij jullie rangen vervoegen. Op die manier kan hij voor de krokusvakantie nog een kleine maand dubbellopen met Geert, om een vlotte overgang te verzekeren en het huis alvast te leren kennen.

Kris woont in Sinaai en is 46 lentes jong. Hij heeft 25 jaar ervaring in het onderwijs als klasleerkracht, waarnemend directeur, zorgleerkracht … Zijn frisse kijk, kennis en brede ervaring zullen ongetwijfeld een waardevolle aanvulling zijn op de al aanwezige expertise in ons schoolteam. In combinatie met de ‘goesting’ die hij overduidelijk heeft om onze gemeentelijke school samen met jullie verder uit te bouwen, zijn wij er rotsvast van overtuigd dat hij over alle troeven beschikt om snel te groeien in zijn nieuwe functie als directeur van onze school.

Elke nieuwe start, biedt nieuwe kansen. Samen met Kris, het hele team en het schoolbestuur willen we onze school de komende jaren verder ontwikkelen als een leerrijke thuis waar elk kind zich maximaal kan ontplooien en een gezonde en fijne werkomgeving voor alle personeelsleden.

Het wordt ongetwijfeld even wennen, toch hebben we er alle vertrouwen in dat dit – met jullie steun – een succesverhaal wordt!

Met gedreven groeten

Namens het schoolbestuur

Hans & Tineke

Hans KNOP

Burgemeester Zele

 


Deze blogpost werd geplaatst op Monday, January 6, 2020 om 17:44 door Geert Rombout onder Mededeling.

Reacties (0)