Oudercomité 2019-2020

Graag stellen we onszelf even voor aan jullie….

Het oudercomité is een groep ouders die hun steentje willen bijdragen tot de algemene werking van de school. Niet door daadwerkelijke inmenging, zeker niet door het nastreven van eigenbelang (belang van eigen kind), maar door het organiseren van verschillende activiteiten die een beetje geld in het laatje brengen.

De groep bestaat uit voornamelijk ouders, directie en een delegatie van leerkrachten. Zij bespreken o.a. waarvoor de verdiende centjes gebruikt zullen worden. Jaarlijks hebben we als hoofdactiviteit de schoolfeesten in juni. Dit jaar staat er ook een najaars-verkoop en een kaas-en wijnavond op het programma.

We schetsen jullie even waar de euro’tjes naar toe gaan dit schooljaar. Het 4de, 5de en 6de leerjaar gaan al jaar en dag op openluchtklassen en daar leggen wij, als oudercomité, € 55 per kind bij. Natuurlijk vergeten we ook onze andere jaren niet. Alle kleuterklassen en lagere klassen (1ste, 2de en 3de) krijgen per kind € 3 voor de schoolreizen. Daarnaast geven we ook onze steun aan de verdere verfraaiing van de speelplaats, klasbibliotheken, speelkoffers,…

Jullie merken het, het oudercomité is echt wel een meerwaarde voor onze school. Jammer genoeg moeten we jaarlijks afscheid nemen van enkele leden. Dus daarom zoeken we ook dit schooljaar nieuwe, enthousiaste leden. We zoeken mensen met frisse, nieuwe ideeën alsook mensen die graag de handen uit de mouwen steken. Lijkt het oudercomité je wel aan te spreken, vraag gerust meer info aan de leerkracht van je kind of neem contact op met één van onze leden. Binnenkort kan je meer informatie verwachten via de brievenmap van je kind.

Neem alvast eens kijkje op onze facebook pagina ‘Ouderraad gemeentelijke school Zele’, en….

Ik wens jullie alvast een succesvol begin van dit nieuwe schooljaar!

Matthias De Roover, voorzitter oudercomité

 

Oudercomité 2019-2020

 • Voorzitter: dhr. Matthias De Roover
 • Penningmeester: dhr. Erwin Van Berendonck
 • Secretaris: mevr. Neleke De Pla
 • Leden: dhr. Murat Benli, mevr. Heidi Christiaens, mevr. Liesbet Christiaens, mevr. Christel Claus, dhr. Preben De Leeuw, mevr. Charlotte De Roover, dhr. Koen De Roover, mevr. Stefanie De Roover, mevr. Lieve De Schepper, dhr. Jody De Sutter, mevr. Lina Dossche, mevr. Els Heirman, dhr. Bart Massart, mevr. Rosalinda Olano Rodriguez, mevr. Anita Opfergelt, mevr. Stefanie Poppe, mevr. Angelique Roosenboom, mevr. Kimberly Roosendans, mevr. Sara Van de Voorde, dhr. Jeroen Van Eetvelde, dhr. Ibrahim Yildiz.
 • Leerkrachten: juf Carine Van Malderen, juf Tinneke Landuyt, juf Marijke Ernalsteen, juf Sabine Heyman
 • Directeur: dhr. Geert Rombout

 

Schoolraad 2019-2020


De schoolraad bestaat uit 3 geledingen van 3 afgevaardigden: afgevaardigden van de ouders, afgevaardigden van het personeel en leden van de lokale gemeenschap. De afgevaardigden van de ouders worden aangeduid door de ouderraad, die deel uitmaakt van het oudercomité. Zij kiezen samen met de 3 afgevaardigden van het personeel de leden van de lokale gemeenschap.

Tenslotte wordt de schoolraad aangevuld met de schepen van onderwijs en de directeur.

 • Voorzitter: dhr. Erwin Van Berendonck
 • Afgevaardigden ouders: mevr. Angelique Roosenboom, mevr. Liesbet Christiaens, dhr. Erwin Van Berendonck
 • Afgevaardigden personeel: mevr. Katrien Rogiers, mevr. Kristien Van Geeteruyen, mevr. Katrien Van Onderbergen
 • Lokale gemeenschap: mevr. Mia Van Uytfanghe, dhr. Dirk Goossens, dhr. Norbert Wyckhuys
 • Schepen van onderwijs: mevr. Tineke Lootens
 • Directeur: Geert Rombout