Oudercomité 2017-2018

 Graag stellen we onszelf even voor aan jullie….

De ouderraad is een groep ouders die hun steentje willen bijdragen tot de algemene werking van de school. Niet door daadwerkelijke inmenging, zeker niet door het nastreven van eigenbelang (belang van eigen kind), maar door het organiseren van verschillende activiteiten die een beetje geld in het laatje brengen.

De groep bestaat uit voornamelijk ouders, directie en een delegatie van leerkrachten, zij bespreken o.a. waarvoor de verdiende centjes gebruikt zullen worden. Jaarlijks hebben we als hoofdactiviteit de schoolfeesten in juni. Dit jaar staat er ook een najaars-verkoop en een kaas-en wijnavond op het programma.

We schetsen jullie even waar de euro’tjes naar toe gaan dit schooljaar. Het 4de, 5de en 6de leerjaar gaan al jaar en dag op openluchtklassen en daar leggen wij, als ouderraad, € 45 per kind bij. Natuurlijk vergeten we ook onze andere jaren niet. Alle kleuterklassen en lagere klassen (1ste, 2de en 3de) krijgen per kind € 3 voor de schoolreizen. Daarnaast geven we ook onze steun aan de verdere verfraaiing van de speelplaats, klasbibliotheken, speelkoffers,…

Jullie merken het, de ouderraad is echt wel een meerwaarde voor onze school. Jammer genoeg moeten we jaarlijks afscheid nemen van enkele leden. Dus daarom zoeken we ook dit schooljaar nieuwe, enthousiaste leden. We zoeken mensen met frisse, nieuwe ideeën alsook mensen die graag de handen uit de mouwen steken. Lijkt de ouderraad je wel aan te spreken, vraag gerust meer info aan de leerkracht van je kind of neem contact op met één van onze leden. Binnenkort kan je meer informatie verwachten via de brievenmap van je kind.

Neem alvast eens kijkje op onze facebook pagina ‘Ouderraad gemeentelijke school Zele’, en….

Ik wens jullie alvast een succesvol begin van dit nieuwe schooljaar!

Els Thienpondt voorzitter ouderraad

 

Ouderraad 2017-2018

  • Voorzitter: mevr. Els Thienpondt
  • Penningmeester: dhr. Erwin Van Berendonck
  • Secretaris: mevr. Annelies De Wilde
  • Leden: mevr. Angelique Roosenboom, mevr. Anita Opfergelt, mevr. Christel Claus, mevr. Heidi Christiaens, mevr. Kimberly Roosendans, mevr. Liesbet Christiaens, dhr. Matthias De Roover, dhr. Murat Benli, dhr. Preben De Leeuw, mevr. Zeycan Benli
  • Leerkrachten: juf Carine Van Malderen, juf Tinneke Landuyt, juf Marijke Ernalsteen, juf Sabine Heyman
  • Directeur: dhr. Geert Rombout